Megvásárolható könyvek

 

RÁDHA
Egy asszony útkeresésének naplója
3050

Ez a könyv Szvámi Rádhá lebilincselő beszámolója Indiába tett utazásáról az 1950-es években, teli közvetlenséggel, humorral és éleslátással. Bátorsága, kitartása bennünket is arra sarkall, hogy elgondolkodjunk saját útkeresésünk céljain…

A könyv őszintén és nyíltan tárja elénk Rádha szívének és elméjének rejtett titkait, aki a szemünk előtt válik a nyugati kétkedőből elhivatott jógivá.

szvámi Rádha sok nyugati embernek segített hidat építeni a keleti tanításokhoz.

JÓGA
Az elme és a test harmóniája

3057

Ez a könyv, mely a londoni Sivánanda Jóga Védanta Központ munkája, nélkülözhetetlen minden jógázó számára. A kezdőnek bátorítást nyújt, a haladónak önbizalmat.

Sivánanda-kézikönyv
a MEDITÁCIÓHOZ

3054

Éld át a minden pillanatban benned rejlő határtalan lehetőséget és örökkévalóságot!

A meditáció a különféle jógarendszerek fontos eleme, rendszeres gyakorlása hatákonyan hozzájárul a szellemi és lelki jóllétünkhöz, és kulcsfontosságú eszközzé válhat az elménk békéjének eléréséhez vezető úton.

A Sivánanda-kézikönyv a meditációhoz egyszerű, lépésről lépésre leírt útmutató a gyakorláshoz, és megmutatja, hogyan tehetjük azt a mindennapi életünk részévé.

„ A rendszeres meditációnak köszönhetően az elme megtisztul és az indítékok tisztává válnak.

a tudat alatti elme rejtett tudást hoz felszínre, amely segíti önmagunk jobb megismerését és a világhoz fűződő kapcsolatunk megértését.”

UTAK A BOLDOGSÁGHOZ

3056

Tanítások az élet céljáról és elérésének módjairól

Az embert gondolatai teremtik. Amit gondol azzá válik. Ha úgy gondolod, erős vagy, erőssé válsz. ha úgy gondolod, gyenge vagy, gyengévé válsz. Ha úgy gondolod, bolond vagy, bolond leszel…Az ember azzal formálja saját személyiségét, azzá válik, amit gondol.

A meditáció az egyetlen királyi út az üdvösség vagy móksa eléréséhez.e titokzatos létra a földről a mennybe, a tévedésből az igazságba, a sötétségből a fénybe, a fájdalomból a boldogságba, a nyugtalanságból az állandó békébe, a tudatlanságból a tudásba vezet. És a halálból a halhatatlanságba.

Békét és üdvösséget nem találni könyvekben, templomokban vagy kolostorokban. Ezek akkor köszöntenek ránk amikor feldereng a lélekről ( Átmanról) való tudás